Hoe kunnen we u helpen?

ONZE SPECIALITEITEN


Kinesitherapie


Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen of verschillende categorieën fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.


Medische oefentherapie


Via medische oefentherapie verhoog je de belastbaarheid van je spieren en gewrichten en vermijd je blessures of overbelasting.Manuele therapie


Deze therapie wordt toegepast bij klachten van bv. de wervelkolom of gewrichten die met zachte losmakende technieken en manipulaties (in de volksmond “kraken”) worden opgeheven.


Bobath-therapie


Voor kinderen en volwassenen met hersenletsel (bv. CP, Cerebrale Parese) of neuro-motorische problemen.Bio energy stimulation (BESt)


Voor een efficiënte en snelle pijnvermindering en spoedig herstel van allerlei letsels.


Shockwave therapie (ESWT)


Dankzij akoestische impulsen op basis van piëzokristallen werkt deze therapie genezend voor peesontstekingen en peescalcificaties.Andullatietherapie


Via infrarode warmte en trillingen kunnen chronische klachten verzacht worden.


EasyTaping


Een speciale techniek om gewrichten te verstevigen, pijn te verminderen en herstel te bevorderen.Mulligan


Een veilige en effectieve manier van mobiliseren.


VerdicktWIT

Over ons

Alle therapeuten zijn ervaren in verschillende specialisaties waardoor wij u steeds een oefenprogramma op maat kunnen aanbieden ter bestrijding van klachten, voor revalidatie of voor het verbeteren van de fysieke paraatheid.

Contact

Praktijk Massemen
Dorpsplein 8
9230 Massemen

Praktijk Oordegem
Grote Steenweg 73a
9340 Oordegem

09 365 09 36
kine@verdickt.net

© 2021 Kinesist Verdickt